Tuesday Jul 11, 2023

Manipulatie Traktatie - Kiki Scheepens (EPS61)

In deze solo-aflevering, ga ik je ter ere van het éénjarig bestaan van de Mooie Mensen® Podcast wat weggeven uit mijn boek Sextortion Op het spoor. Een boek over sextortion, psychopathisch/narcistisch misbruik, victim blaming, zelfdoding, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.

Over hoe je in het web kunt belanden van een destructief persoon, maar ook hoe je daar weer uit kunt komen. Het lukte mij met de door mij ontwikkelde FEACH®-methode.

Wist je dat ik wel vaker solo-afleveringen maak over manipulatie? Wellicht heb je er wat aan. Ik gun iedereen een gelukkig leven, waarin geen ruimte is voor destructieve personen. De podcasts maak ik om meer bewustzijn te creëren en om een inspiratiebron te zijn voor anderen.

Als je je abonneert op mijn Mooie Mensen® Podcast, dan hoef je nooit meer een aflevering te missen. Laat je aan het eind even weten wat je ervan vindt? Bedankt vast!

Het boek Sextortion Op het spoor is (persoonlijk gesigneerd) te bestellen via: www.sextortionboek.nl
Meer informatie over de FEACH®-methode en/of ondersteuning vind je op: www.feach.nl
Deze podcast is onderdeel van Mediabedrijf Mooie Mensen® Podcast: www.mooiemensenpodcast.nl


Heb je suïcidale gedachten? Praat erover en neem contact op met de hulplijnen. Voor Nederland: www.113.nl Voor België: www.zelfmoord1813.be

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2023 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320