Tuesday Nov 21, 2023

Misleiding & Voedingssupplementen - Anneke Palsma (EPS74)

Ze is voedingswetenschapper, sportdiëtist, spreker en meer. En ze weet alles van voedingssupplementen. Zijn deze wel zo veilig als dat ons soms voorgeschoteld wordt? Hoe zit het met de disclaimers? En wat valt er te zeggen over de zogeheten 'E-nummers' in onze voeding? Worden we wel eerlijk geïnformeerd? Want wat nu als je een voedselintolerantie hebt? En wat zijn de gevolgen van (delen van) insecten en weekdieren in onze voeding? Terwijl daar nog zo weinig over bekend is en dat wel bekend is dat insecten de beste ziekteverspreiders ter wereld zijn ...

En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Daarom een buitengewoon interessante podcast met Anneke Palsma. Iemand die weet waarover ze spreekt en die net als ik niet tegen onrechtvaardigheid kan. Anneke runt al jaren haar eigen praktijk in Poortugaal, nabij Rotterdam. Bezige bij dat ze is doet ze daarnaast nog veel meer. Ze vertelt erover in deze podcast.

Wil je meer weten over Anneke en haar werk?

En wat betreft de Mooie Mensen® Podcast, die maak ik gratis, maar ik ben natuurlijk altijd blij met donaties. Dat steunt mij om deze podcasts mogelijk te blijven maken. Wil je ook een keer te gast zijn en/of een podcast sponsoren? Neem contact met me op via deze link.

Enneh ... laat even weten wat je van deze podcast vindt. Abonneer je, zodat je nooit meer een aflevering hoeft te missen. Ik wens je veel kijk- en/of luisterplezier.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2023 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320