Friday Jan 26, 2024

Romy Quint - Relateren (EPS80)

Als je gaat staan voor waar je in gelooft, steek je met je hoofd boven het maaiveld uit en vorm je een inspiratiebron voor anderen. Dat is precies wat mooi mens Romy Quint (45) doet. Ze vertelt erover in Mooie Mensen® Podcast nummer 80.

Romy is relatietherapeute en helpt in haar werk anderen die twijfelen of ze samen verder willen of die hun relatie willen verbeteren en de 'spark' terug willen krijgen. In deze aflevering ga ik met haar in gesprek over hoe belangrijk het is om je eigen verantwoordelijkheid te nemen in relaties tot anderen. Maar niet iedereen kan dat.

Waarom je bewust bezig moet zijn met je eigen bewustzijn en aanwezig moet zijn in je hart. Over hartcoherentie en dat dat behalve een vorm van stressmanagement vergelijkbaar is met het uitoefenen van topsport. Waarom beschouwt Romy het woord relateren meer als een werkwoord? Hoe kun je win-win situaties creëren? Over grensoverschrijdend gedrag, integriteit en 'values'. Maar ook een stukje over hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en intrinsieke motivatie. Waarom dat laatste zo belangrijk is.

Laat je inspireren door mijn gesprek met Romy, die behalve in mijn podcast ook zo nu en dan als spreker achter de desk bij Blckbx TV te zien is. Romy, bedankt voor de fijne samenwerking en het mooie gesprek.

Wil je weten hoe je met Romy in contact kunt komen? Bekijk haar website via deze link, of volg haar op Twitter, Instagram, LinkedIn of Facebook. Ik ben heel benieuwd wat jij als kijker of luisteraar vindt van deze podcast dus laat het weten, laat je reactie achter en abonneer je op mijn podcast, zodat je nooit meer een aflevering hoeft te missen.

Voor meer info, andere podcasts ontdekken, voor sponsoring of donaties, ga naar de website van de Mooie Mensen® Podcast

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2023 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320