Tuesday Nov 14, 2023

Rouwcoach Kiki Scheepens (EPS73)

Wat doe ik als rouwcoach precies? Waarvoor kun je bij mij terecht? Daarover heb ik een korte video gemaakt en een wat langer blog geschreven. Want rouw is er in vele vormen. Denk aan het verlies van een dierbare, een ongeboren kindje, een huisdier, maar ook een echtscheiding, verhuizing, verandering van baan, het overleven van kanker, allemaal oorzaken die ingrijpende gevolgen kunnen hebben.

En dan kan het heel fijn zijn als je iemand hebt die je kunt vertrouwen, waarbij je niet alleen je verhaal kwijt kunt, maar die je ook begeleidt om weer de zin van je bestaan terug te vinden. Want als je door de bomen het bos niet meer ziet, jezelf volledig kwijt wilt en je leven terug wilt, dan ben je bij mij van harte welkom voor een intake. Samen met jou ga ik dan in kaart brengen waar jij behoefte aan hebt. Want elk mens is anders, is uniek.

Daarom is er geen pasklaar stappenplan. Wat er wel is, dat is mijn FEACH®-methode. Want ook ik ben uniek en FEACH® kan jou helpen om weer vol goede moed de toekomst tegemoet te treden. Je hoeft het niet alleen te doen. Alleen maar het contactformulier in te vullen op mijn website.

Wat je alvast kunt doen?

  • abonneer je op mijn podcast
  • laat weten wat je ervan vindt, laat je reactie achter
  • volg mij op de socials
  • wees lief voor jezelf en voor anderen

Mediabedrijf Mooie Mensen® Podcast is onderdeel van Organisatiebureau KVPS/FEACH® en is in handen van Kiki Scheepens, spreker, auteur en in het dagelijks leven registervertrouwenspersoon LVV en gediplomeerd rouwcoach.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2023 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320